Seniornett Horten - Horten Seniornett


Ny plakat

Postet 05.juni.2012, klokken 20:18. av bjørn jakobsen


Senornett Horten Eldresenter har i samarbeid med Horten videregående skole laget en plakat for å minne kommunens innbyggere om klubbens virksomhet. Plakaten er plassert på mange sentrale steder i kommunen.

Vi er sikre på at flere av kommunens innbyggere trenger litt påfyll eller ajourføring av sine kunnskaper. Digitaliseringen av samfunnet blir stadig mer og mer omfattende.Senornett Horten Eldresenter har i samarbeid med Horten videregående skole laget en plakat for å minne kommunens innbyggere om klubbens virksomhet. Plakaten er plassert på mange sentrale steder i kommunen.

Vi er sikre på at flere av kommunens innbyggere trenger litt påfyll eller ajourføring av sine kunnskaper. Digitaliseringen av samfunnet blir stadig mer og mer omfattende.

En egen gruppe bestående av Gilbert Markussen, Eigil Haaland og Ole Undrum arbeider med ulike markedsføringstiltak for å nå ut til så mange i kommunen som mulig. Plakaten er bare ett av virkemidlene som planlegges. I tillegg er det viktig å bli omtalt i pressen, tilby gode temamøter og lage fengende vervingsannonser etc etc. Det er kamp om oppmerksomhet derfor er det også viktig å gå bredt ut.  SHE er med sine ca 400 medlemmer fortsatt landets nest største seniornettklubb.