Seniornett Horten - Horten Seniornett


Medlemsmøte 20.mars - videreg. bilde-behandling


Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/4/h/horten-seniornet/www/artikkel.php on line 59
Postet 04.april.2013, klokken 09:11. av bjørn jakobsen


29 personer hadde tatt veien til eldresenteret på vårt medlemsmøte den 20. mars. Medlemsmøtene er også åpne de som ikke er medlemmer. Men skal du gå på kurs må du være medlem.

Hovedtema for møtet var nytt kurs i videregående billed-behandling.Roar Eggen som er en av våre instruktører, presenterte og demonstrerte kurset for et interessert publikum.

Swiss Replica Watches


Leder Bjørn Jakobsen ønsket velkommen, og på sin friske og godlynte måte, gav han noen generelle og praktiske opplysninger om bl.a. viktigheten av å gi sine kontakter beskjed  om når en med- eller mot sin vilje, må bytte e-post adresse. Videre minnet han forsamlingen om at en mer en noensinne må være forsiktig-, dvs. ikke åpne linker - om de ser aldri så seriøse- og fordelaktige ut. Dette bør alltid gjelde om en ikke er minst 100% kjent med avsender.

 

Det ble også opplyst at den velkjent Office-pakka, kan se ut til å bli dyrere. Ledelsen ønsker å kontakte Microsoft Norge for å se om det er mulig å oppnå gunstigere avtaler for vår spesielle medlemsgruppe.


Forening forsøker å være i takt med den elektroniske utviklingen og startet denne sesongen med flere nye kurstilbud herunder også kurstilbud på nettbrett. Det første kurset er allerede i gang for iPad.  For brukere med Android teknologi i sine nettbrett, kommer dette kurstilbudet fra etter påske.


Kveldens hovedtema var «Videregående billedbehandling» og det var en av klubbens erfarne instruktører igjennom mange år – Roar Eggen som tok seg av.


Han snakket bl.a. om at kloning av bilder og dyr og mennesker på nye og gamle  bilder er absolutt mulig. Scanning og reparering av gamle bilder, egner programmet Photofiltre seg meget godt til. Med litt arbeid og tålmodighet, kan en få til  de store tingene… Dessuten kan programmet lastes ned helt gratis fra nettet. Bruksanvisning  finnes også på norsk. Det velkjente Foto behandlings programmet Picasa kommer til å fortsette som del av grunnkurset.
 

AEK, sekretær