Seniornett Horten - Horten Seniornett


Horten bibliotek på internett


Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/4/h/horten-seniornet/www/artikkel.php on line 59
Postet 16.september.2013, klokken 10:51. av bjørn jakobsen


Da er vi igang igjen med høstens medlemsmøter. Som dere ser er møtet denne gangen på tirsdag den 17. september. Først ut denne gangen er Spesialbibliotekar Knut Hellum fra Horten bibliotek som har kalt foredraget "Biblioteket på internett" og om bruk av "Mappa mi". Som et ekstra innslag vil Knut også informere om hvordan man laster ned og bruker QR-koden. Styret håper så mange som mulig finner veien til Eldresenteret den 17.9.. Som vanlig starter vi kl. 18:00. 


Horten bibliotek på internett

Tirsdag 17. september holdes høstens første medlemsmøte i Seniornett Horten. Møtestedet er som vanlig Eldresenteret i Vestre Brårudgate.

Spesialbibliotekar Knut Hellum fra Horten bibliotek holder foredrag om «Biblioteket på Internett», og om bruk av «Mappa mi». Her får vi mye nyttig informasjon om bruk av bibliotekets databaser, og hvordan vi fra vår egen PC kan bestille bøker vi ønsker å lese.

I tillegg vil han vise oss hvordan vi kan laste ned og bruke QR-koden, noe som blir mer og mer aktuelt for å følge med i dagens teknologiske informasjonsflyt. Ta med smarttelefonen din hvis du har en, så kan du laste ned appen mens det blir forklart hvordan det gjøres.

Etter at den formelle delen av møtet er over, blir det som alltid lett servering og tid til en hyggelig prat. best replica watches

Dette er et åpent møte, og vi ønsker alle interesserte velkommen til en interessant kveldsstund.

www.chattimes.me