Seniornett Horten - Horten Seniornett


Betaling med VIPS

Postet 27.mars.2018, klokken 12:02. av bjørn jakobsen


Vipps

Temaet for dette møte var «hvordan bruke Vipps som betalingsmiddel».

35 personer hadde tatt turen til aktivitetssenteret for å høre om dette.  Leder Bjørn Jakobsen ønsket velkommen og 3 meget flinke ansatte fra DNB orienterte forsamlingen om Vipps, en enkel gjennomgang og hvilke muligheter som finnes. Vipps er et eget selskap og de fleste bankene er med i dette samarbeidet. Vipps er en betalingsapp som brukes til betaling av varer og tjenester, motta og sende penger.

Det er enkelt å lage seg denne appen enten via App Store eller Google Play. Det som er nødvendig for å få dette til, er fødselsnummer, debet eller kredit kort, smart telefon, e-postadresse, være over 15 år og  ha bank ID. Når vi registrerer oss i denne appen er Bank ID viktig for identifiseringen. Vi lager egen kode for å komme inn i vipps.

De tre demonstrerte for oss hvordan vi går fram for å få dette til og hvor enkelt det er i bruk, det er jo blitt slik at de fleste er pengeløse og da kan dette være en løsning for å betale for seg.

Det ble mulighet for å stille spørsmål fra forsamlingen. Den enkelte kunne ikke få hjelp der og da til å lage seg vipps men ta kontakt med sin bank for hjelp.

Instruksjons video finnes på nett, DnB.no eller Vipps.no.  Den er lett forståelig og er til god hjelp for å lage seg vipps.

Vi benyttet også anledningen til å markedsføre vår nye internett kafe’ som er plassert sentralt i kafe’ området til benyttelse for de som måtte ønske det. Vi håper den blir flittig brukt.

Møtet ble som vanlig avsluttet med kaffe og en kakebit.

For Seniornett Horten

Marit Pettersvold , referent.

Best Replica Watches www.gradeoneclone.com


Hele Nyheten