Seniornett Horten - Horten Seniornett


Support og hjelp - nytt tilbud til våre medlemmer

Postet 21.september.2020, klokken 12:36. av bjørn jakobsen


Medlemmer av Seniornett Horten!
Undervisning
Det er mye snakk om korona for tiden. Vi har også vært nødt til å tilpasse våre tilbud etter smittevernreglene som gjelder. Som dere har fått melding om tidligere gjennomfører vi alle kurs som tidligere, men nå er det bare en elev og en lærer pr. kurs. Det gjør det enklere å tilpasse undervisningen til den enkelte elevs behov. På kursene som nå går over 4 uker med 2 timers undervisning pr. uke, kan vi også hoppe litt mellom emnene. Viktig! Vi er allerede igang! , Hent skjema på senteret eller ring oss! 

Hjelp/ support!

Vi er nå del av et nytt fylke - "Vestfold-Telemark", etterspørselen sank og Spesialklassen på Horten videregående skole forsvant fra høsten 2020. Vi mistet derfor samarbeidet med elevene som vi har hat i mange år og som har vært populært blant våre medlemmer. Men vi har greidd å erstatte dette med følgende tiltak:

 • Teknisk support: Når noe er feil med utstyret, 
 • ring 973 43 407.  Vi har egen kompetanse og forsøker å erstatte elevene etter beste evne.

Rammepris kr 250,-

 • + for ekstra deler
 • + for transportkostnader ved hjemmebesøk, henting og levering
  • Vi setter også opp nye maskiner og gjør dem klare for bruk i undervisningen til samme pris. 
  • Større jobber utenom dette avtales .
  • Merk! Alle inntekter går til driften av Seniornett Horten. Alle våre tillitsvalgte jobber gratis!  

Kontakt oss når du lurer på noe:

 • Ring 973 43 407!  Styret har blitt enig om å være tilgjengelig. Vi har en vakttelefon som er betjent hele tiden - ikke på natta - da sover vi!  Vår oppgave er da sammen med dere å hjelpe deg videre med kontakt til de rette personene. Snakk derfor gjerne med oss om dine utfordringer med telefonen, nettbrettet, laptopen eller den stasjonære PCen. I den første tiden fremover vil vi også være på "Senteret" hver onsdag fra kl. 12:00, Vi vil ikke være der til kl 14:00 men er å treffe en stund rundt kl 12:00. Ring gjerne og avtal tid hvis dette ikke passer. Hvis du sender en SMS til vår felles "hjelpenummer", ringer vi deg tilbake.

Vi håper, kjære medlem, at du vil føle at vi tar vare på deg og at vi også i fremtiden er istand til å samarbeide og tilpasse oss endringer i tiden. Det er en ting som garantert er evigvarende når det gjelder "data": 

Endringer og utfordringene vil ikke stoppe!

Ta godt vare på deg selv! 

Vennlig hilsen på vegne av styret i Seniornett Horten

Bjørn Jakobsen

 

 
What do you want to do ?
New mail

Hele Nyheten

 

What do you want to do ?

New mailCopy

 

What do you want to do ?

New mailCopy

 
What do you want to do ?
New mail