Seniornett Horten - Horten Seniornett


Vi trenger nye veiledere

Postet 12.oktober.2021, klokken 21:05. av bjørn jakobsen


Vi har i dag sendt en forespørsel til alle våre medlemmer. I vår organisasjon er det en naturlig gjennomtrekk av både medlemmer og lærere. Meld deg hvis du synes du har anledning - vi trenger deg!

Brevet lyder:

Kjære medlem i Seniornett Horten!

Som vi har orientert deg om tidligere, er vi allerede igang igjen med undervisningen. Flere har nok merket at det i koronatiden er behov for litt påfyll. Koronatiden har også vist oss med all tydelighet at datamaskinen er et nyttig redskap og at samfunnet digitaliseres i stadig raskere tempo.

Vi trenger flere lærere, veiledere!

Vi vet at mange av våre medlemmer er dyktige og egner seg til en ekstra innsats. Som dere vet, gjennomfører vi kursene slik at hver elev har en lærer for seg i 4 uker med 2 timers undervisning hver uke.  Undervisningen blir dermed mer en samtale mellom lærer og elev.

Er du kanskje en av dem som naboen, slektninger og bekjente kommer til og spør om ulike praktiske dataproblemer, da er du den vi søker. Vi har en i vår midte som tar seg av tekniske utfordringer.

Vi har etter mange års innsats kommet i en situasjon der frafallet blant våre instruktører, av naturlige årsaker,  har blitt så stort at vi trenger sårt til litt påfyll. Vi har et trivelig miljø og hjelper alle "nye" igang den første tiden. Når du melder deg tar vi en lengre prat om det å veilede i Seniornett Horten. Vi lover også  å være sammen med deg de første timene.  Vi trenger deg!

Bjørn Jakobsen, styreleder


Hele Nyheten