Seniornett Horten - Horten Seniornett


Årsmøte 2022 - 3. mars

Postet 08.februar.2022, klokken 12:41. av bjørn jakobsen


Da annonserer vi - med glede og optimisme - det blir årsmøte i Seniornett Horten den 3. mars 2022.  Styret  er veldig glad for igjen å kunne innkalle til en diskusjon med medlemmene i Seniornett Horten. Vi har følt oss temmelig isolerte i tiden fra mars 2020 til nå - selv om vi hele tiden har greidd å holde en viss aktivitet gående. Noen har gått på kurs - 1 til 1 og overholdt restriksjonene og den berømmelige meteren. Andre har fått teknisk og annen hjelp både ved hjemmebesøk og veiledning på Horten Aktivitetssenter. Men, kjære medlemmer, vi føler at noe mangler når vi ikke kan ha de månedlige temamøtene der vi kan møte dere og diskutere dagsaktulle emner. Vi er, som dere sikkert forstår, redd for å miste kontakten med dere.

Vi skal gjøre alt vi kan for å ta igjen det forsømte!

Årsmøtet dem 3,. mars er kanskje ikke den samlingen som trekker flest medlemmer. Vi trenger dere imidlertid sterkt nå - La oss få en koselig kveld sammen der vi planlegger framtiden for foreningen i Horten. Datautviklingen stopper ikke opp pga denne typen virus.

Medlemmer som har gitt oss e-postadressen, vil, som vanlig,  få innkalling til møtet. I tillegg annonserer vi selvsagt i Gjengangeren. Når styret har gått gjennom papirene vil vi også legge ut en kopi av årsmøtepapirene på denne nettsiden under avsnittet "Om oss/årsmøte 2022"

Vel møtt alle sammen!   

Hilsen Styret


Hele Nyheten