Seniornett Horten - Horten Seniornett


Nyheter


Norge.no - veiviser til offentlige tjenester


Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/4/h/horten-seniornet/www/index.php on line 68

Postet 12.november.2017, klokken 12:54. av bjørn jakobsen

50 frammøtte ble ønsket velkommen til møtet og vår egen nestleder i styret Magnus Andersen skulle vise på skjerm hvordan dette nettstedet «virket»

Her finner vi nesten alt på et sted og de mest brukte tjenester på dette området. For å komme inn i flere av områdene trenger den enkelte bank ID på mobil eller kodebrikke. Dette for å identifisere seg på viktige tjenester. Vi deler veiviseren i flere områder, blant annet Finn tjenester, Livssituasjon og Digital postkasse.

Det er lett å finne fram på nettstedet og veldig greit at en slipper å lete seg fram til eller hoppe mellom andre nettsteder. Han viste oss en rekke tjenester vi kan finne og for å nevne noe: Best Replica Watches

Bytte av fastlege med oversikt over disse og evnt. ledige og de som har venteliste, utbetalinger av pensjon, helsetjenester som helsetrygdekort eller frikort for lege og fysioterapaut.

Under individ og samfunn finnes innbyggerrettigheter, bestille nytt pass, fornye førerkort, arv og skifte, osv.  Fremtidsfullmakt har eget nettsted med skjema.

Horten kommune er ikke tilknyttet nettstedet så gå direkte til kommunen og søk det du er ute etter.

Det er viktig å oppdatere sin kontakt repliche orologi di lusso info om du har digital postkasse slik at den enkelte får posten sin. Magnus åpnet for spørsmål både under veis og etter gjennomgangen.

Møtet ble avsluttet med kaffe og noe å bite i.

Horten, 6 november

Omega Replica Watches

Marit Pettersvold (referent)

 

 


Les hele artikkelen!

Fatal error: Uncaught ArgumentCountError: mysqli_query() expects at least 2 arguments, 1 given in /home/4/h/horten-seniornet/www/index.php:59 Stack trace: #0 /home/4/h/horten-seniornet/www/index.php(59): mysqli_query('SELECT * FROM s...') #1 {main} thrown in /home/4/h/horten-seniornet/www/index.php on line 59