Seniornett Horten - Horten Seniornett


Nyheter


Medlemsmøte 20.mars - videreg. bilde-behandling

Postet 04.april.2013, klokken 09:11. av bjørn jakobsen

29 personer hadde tatt veien til eldresenteret på vårt medlemsmøte den 20. mars. Medlemsmøtene er også åpne de som ikke er medlemmer. Men skal du gå på kurs må du være medlem.

Hovedtema for møtet var nytt kurs i videregående billed-behandling.Roar Eggen som er en av våre instruktører, presenterte og demonstrerte kurset for et interessert publikum.

Swiss Replica WatchesLes hele artikkelen!

Siste kursserie starter i uke 15

Postet 03.april.2013, klokken 19:50. av bjørn jakobsen

Det er sikkert noen som venter på å komme med på kurs. På grunn av påsken og noe ferieavvikling starter vi den 3. og siste kursserien våren 2013 i uke 15 (8.  til 12. april) Enkelte kurs er mer populære enn andre, derfor er det ikke helt sikkert at alle får sine ønsker oppfylt på våren, men vi er igang igjen i slutten av august. Vi vil forsøke å gi en tilbakemelding på e-post til alle som står på venteliste.

Husk også vårens siste medlemsmøte den 17. april. Da tar vi i samarbeid med Seniornett Norge for oss populære "reiseportaler" på nettet. Hvis vi får tid snakker vi også litt om det nye reseptsystemet "Mine resepter"  www.helsenorge.no/mineresepter .

Vel møtt!Les hele artikkelen!

En riktig god påske!

Postet 19.mars.2013, klokken 21:05. av bjørn jakobsen

Seniornett Horten Eldresenter ønsker dere allle en riktig god og mosjonsrik påske. Her i lavlandet er det ennå full vinter og kaldt. På fjellet er det fantastiske forhold for dem som ønsker å gå eller kjøre på ski.

I 2013 er det også de fleste steder mulig å komme på internett. Vi har noen leverandører av mobile bredbånd som skryter av at de dekker følgende: Vi dekker 91% av norske husstander, "80% av alle hytter og 75% av landområdet." Fantastisk, hva?  Vi slipper iallefall å ha dårlig samvittighet for hagen!

Nok en gang: God påske!

Husk medlemsmøtet den 20. mars. Da presenterer vi et nytt kurs i videregående billedbehandling. Swiss Replica WatchesLes hele artikkelen!

Referat fra årsmøtet 2013

Postet 25.februar.2013, klokken 11:36. av bjørn jakobsen

Lederen, Bjørn Jakobsen, kunne ønske de  ca 30 fremmøtte medlemmene velkomne til årsmøtet 2013.

Gruppa «Sviskekompott»  varmet opp forsamlingen med frisk sang og musikk, noe som var svært så populært. Deretter startet det formelle årsmøtet. Agendaen her er rugulert i klubbens vedtekter. Protokoll fra møtet finner du under "Om oss" og "Årsmøtet 2013".

 Les hele artikkelen!

Warning: mysqli_query() expects at least 2 parameters, 1 given in /home/4/h/horten-seniornet/www/index.php on line 59

Warning: mysqli_fetch_object() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /home/4/h/horten-seniornet/www/index.php on line 60

Notice: Trying to get property 'ingress' of non-object in /home/4/h/horten-seniornet/www/index.php on line 61

Årsmøte 2013

Postet 10.februar.2013, klokken 11:00. av bjørn jakobsenLes hele artikkelen!


side 21 av 24