Seniornett Horten - Horten Seniornett


Nyheter


Husk medlemsmøte tirsdag 18.sept. kl 18:00


Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/4/h/horten-seniornet/www/index.php on line 68

Postet 17.september.2012, klokken 11:16. av bjørn jakobsen

 
     Da er høstens program igang og starter med et spennende møte med Politiet. Merk dere at det denne gangen er på tirsdag. Vi har trykket følgende annonse i Gjengangeren:
 
Medlemsmøte/åpent møte på Horten Eldresenter tirsdag 18. sept. kl. 18:00.
Politiet v/ Christian Prytz forteller om utfordringer og tilpasninger til den digitale hverdagen.
Møtet starter som vanlig kl 18:00. Etter foredraget blir det kaffe og noe å bite i.
Møtet er åpent for alle. Merk dagen! Vel møtt!
 
Styret


Les hele artikkelen!

Velkommen til høstens program

Postet 20.august.2012, klokken 21:05. av bjørn jakobsen

Seniornett Horten Eldresenter vil ønske alle sine medlemmer velkommen tilbake til høstens akiviteter etter en (forhåpentligvis) god sommer.De første kursene startet denne uken. Mange er imidlertid fortsatt i feriemodus eller befinner seg fortsatt på ferie og har derfor måttet melde avbud, men slik er det alltid i slutten av august.

 Les hele artikkelen!

God sommer !!

Postet 24.juni.2012, klokken 14:40. av bjørn jakobsen

Da vil Seniornett Horten Eldresenter ønske alle sine medlemmer en riktig god sommer! Kursvirksomheten starter igjen i uke 34 som starter med mandag den 20. august. Klubben har allerede medlemmer som står på ventelliste. Disse vil først bli tilbudt kurs. Kursene varer i 5 uker med to timers undervisning hver uke.Les hele artikkelen!

Ny plakat

Postet 05.juni.2012, klokken 20:18. av bjørn jakobsen

Senornett Horten Eldresenter har i samarbeid med Horten videregående skole laget en plakat for å minne kommunens innbyggere om klubbens virksomhet. Plakaten er plassert på mange sentrale steder i kommunen.

Vi er sikre på at flere av kommunens innbyggere trenger litt påfyll eller ajourføring av sine kunnskaper. Digitaliseringen av samfunnet blir stadig mer og mer omfattende.Les hele artikkelen!

Fatal error: Uncaught ArgumentCountError: mysqli_query() expects at least 2 arguments, 1 given in /home/4/h/horten-seniornet/www/index.php:59 Stack trace: #0 /home/4/h/horten-seniornet/www/index.php(59): mysqli_query('SELECT * FROM s...') #1 {main} thrown in /home/4/h/horten-seniornet/www/index.php on line 59