Seniornett Horten - Horten Seniornett


Nyheter


En God Sommer!

Postet 17.juni.2018, klokken 10:59. av bjørn jakobsen

Mange husker tilbake på en sommer fylt av sol og glede. Det startet flott i år med flere uker med den varmen vi lenge har håpet på. Sommeren er ikke over ennå!

Seniornett Horten ønsker alle våre medlemmer og gode samarbeidspartnere en riktig god fortsettelse på sommer, ferie og alt det som skal til for å opparbeide overskuddet til å møte høsten og vinteren.

Seniornett Horten tar en pause i hele juli og langt ut i august. Vi starter med onsdagenes veiledning den 29.08. Den første runden med kurs starter i uken 03. - 07. september. Ha en riktig god sommer alle sammen.

Hjertelig hilsen styretLes hele artikkelen!

Dating på nett og deling av bilder

Postet 23.april.2018, klokken 13:06. av bjørn jakobsen

"Her er Hortens eldre på kurs for å finne kjærligheten på nett" var Gjengangerens overskrift på Seniornett Hortens åpne temamøte om "nettdating".  Ja, det er som sjornalist  Trude Brænne Larssen  riktig bemerket: "Hvem sa at man slutter å være interessert i kjærlighet, når man er blitt pensjonist? I alle fall ikke Seniornett Horten."  Her er avisas reportasje fra møtet den 19. april 2018:

Rolex Datejust Ladies Replica Gjengangerens reportasje

IWC PORTUGUESE VINTAGE

 Les hele artikkelen!

PC til alle på Aktivitetssenteret

Postet 10.april.2018, klokken 20:14. av bjørn jakobsen

(Bilde av styret i Seniornett Horten) 

Den 17. mars 2018 hadde vi besøk av Gjenmgangeren i anledning åpning av ny data-arbeidsplass i kantinelokalet på Horten Aktivitetssenter. Det er meningen at alle som besøker senteret skal ha fri adgang til maskinen. Seniornett Horten har i tillegg til maskin og skjerm også installert en fargeskriver som i noe begrenset grad kan brukes - f.eks. når alt svikter hjemme hos deg selv.

Du selv må slå maskinen - bruksanvisning er å stedet. Vi har tatt oss den frihet å scanne artikkelen som fulgte i Gjengangeren den 17. mars - håper det er god reklame for avisa.Les hele artikkelen!

Betaling med VIPS

Postet 27.mars.2018, klokken 12:02. av bjørn jakobsen

Vipps

Temaet for dette møte var «hvordan bruke Vipps som betalingsmiddel».

35 personer hadde tatt turen til aktivitetssenteret for å høre om dette.  Leder Bjørn Jakobsen ønsket velkommen og 3 meget flinke ansatte fra DNB orienterte forsamlingen om Vipps, en enkel gjennomgang og hvilke muligheter som finnes. Vipps er et eget selskap og de fleste bankene er med i dette samarbeidet. Vipps er en betalingsapp som brukes til betaling av varer og tjenester, motta og sende penger.

Det er enkelt å lage seg denne appen enten via App Store eller Google Play. Det som er nødvendig for å få dette til, er fødselsnummer, debet eller kredit kort, smart telefon, e-postadresse, være over 15 år og  ha bank ID. Når vi registrerer oss i denne appen er Bank ID viktig for identifiseringen. Vi lager egen kode for å komme inn i vipps.

De tre demonstrerte for oss hvordan vi går fram for å få dette til og hvor enkelt det er i bruk, det er jo blitt slik at de fleste er pengeløse og da kan dette være en løsning for å betale for seg.

Det ble mulighet for å stille spørsmål fra forsamlingen. Den enkelte kunne ikke få hjelp der og da til å lage seg vipps men ta kontakt med sin bank for hjelp.

Instruksjons video finnes på nett, DnB.no eller Vipps.no.  Den er lett forståelig og er til god hjelp for å lage seg vipps.

Vi benyttet også anledningen til å markedsføre vår nye internett kafe’ som er plassert sentralt i kafe’ området til benyttelse for de som måtte ønske det. Vi håper den blir flittig brukt.

Møtet ble som vanlig avsluttet med kaffe og en kakebit.

For Seniornett Horten

Marit Pettersvold , referent.Les hele artikkelen!

Årsmøte 2018

Postet 19.februar.2018, klokken 13:14. av bjørn jakobsen

Utdrag fra  årsberetning 2017 (klikk for å lese hele)

Seniornett Horten hadde årsmøte den 15. februar 2018. Som i de fleste foreninger kunne vi ønske at flere hadde funnet veien til Horten Aktivitetssenter den kvelden, Uansett var det en engasjert og hyggelig atmosfære under møtet.

Seniornett Horten er fortsatt en svært aktiv forening som tilbyr 

  • Kurs for medlemmene
  • 6 temamøter i året og sist, men ikke minst
  • Bistand og hjelp til sine medlemmer gjennom samarbeidsavtale med spesialklasse på Horten videregående skole

I 2017 kunne klubben feire sitt 15 driftsår der alle medarbeidere som har hatt sentrale verv gjennom årene, Horten kommune og lokalavisa Gjengangeren var våre gjester. Vi er stolte av foreningen vår og kan se tilbake på stor aktivitet i årene som ligger bak oss. Vi pleier alltid å nevne at vi fortsatt er Norges nest største klubb. Medlemstallet har de siste årene gått noe tilbake - stort sett av naturlige årsaker. En forening med over 300 medlemmer er likevel livskraftig og i stadig utvikling.

Hele styret tok i år gjenvalg:

Navn Funksjon Antall år
Bjørn Jakobsen Styreleder/leder    1 år
Marit Pettersvold Sekretær    2 år
Erik Frønæs Kasserer    1 år *)
Magnus Andersen Styremedlem./nestleder    2 år
Leif Johnny Jensen Styremedlem    2 år
Elin Wilkin Varamedlem    1 år
Arnfinn Røren Varamedlem    1 år

 

*) Valgt for 1 år av eget ønske - normalt 2år  

 Les hele artikkelen!


side 3 av 22