Seniornett Horten - Horten Seniornett


Nyheter


Postet 30.september.2018, klokken 10:45. av bjørn jakobsenLes hele artikkelen!

Temamøter høsten 2018

Postet 05.september.2018, klokken 20:14. av bjørn jakobsen

Som det fregår av kolonnen til høyre, starter temamøtene den 20. september.

-   20. september AMK-sentralen orienterer om sin virksomhet

-   18. oktober: Nytt  i utviklinen av det som blir kalt lydassistenter ved Arvid fra Elkjøp i Horten

-   15. november: Leder av hjemmetjenesten replicas de relojes i Horten, Kjersti Nordheim forteller bl.a. om elektronisk utstyr i hjemmetjenesten

Merk dere datoene!  

 Les hele artikkelen!

En God Sommer!

Postet 17.juni.2018, klokken 10:59. av bjørn jakobsen

Mange husker tilbake på en sommer fylt av sol og glede. Det startet flott i år med flere uker med den varmen vi lenge har håpet på. Sommeren er ikke over ennå!

Seniornett Horten ønsker alle våre medlemmer og gode samarbeidspartnere en riktig god fortsettelse på sommer, ferie og alt det som skal til for å opparbeide overskuddet til å møte høsten og vinteren.

Seniornett Horten tar en pause i hele juli og langt ut i august. Vi starter med onsdagenes veiledning den 29.08. Den første runden med kurs starter i uken 03. - 07. september. Ha en riktig god sommer alle sammen.

Hjertelig hilsen styretLes hele artikkelen!

Dating på nett og deling av bilder

Postet 23.april.2018, klokken 13:06. av bjørn jakobsen

"Her er Hortens eldre på kurs for å finne kjærligheten på nett" var Gjengangerens overskrift på Seniornett Hortens åpne temamøte om "nettdating".  Ja, det er som sjornalist  Trude Brænne Larssen  riktig bemerket: "Hvem sa at man slutter å være interessert i kjærlighet, når man er blitt pensjonist? I alle fall ikke Seniornett Horten."  Her er avisas reportasje fra møtet den 19. april 2018:

Gjengangerens reportasje

IWC PORTUGUESE VINTAGE

 

 Les hele artikkelen!

PC til alle på Aktivitetssenteret

Postet 10.april.2018, klokken 20:14. av bjørn jakobsen

(Bilde av styret i Seniornett Horten) 

Den 17. mars 2018 hadde vi besøk av Gjenmgangeren i anledning åpning av ny data-arbeidsplass repliche orologi i kantinelokalet på Horten Aktivitetssenter. Det er meningen at alle som besøker senteret skal ha fri adgang til maskinen. Seniornett Horten har i tillegg til maskin og skjerm også installert en fargeskriver som i noe begrenset grad kan brukes - f.eks. når alt svikter hjemme hos deg selv.

Gradeoneclone Du selv må slå maskinen - bruksanvisning er å stedet. Vi har tatt oss den frihet å scanne artikkelen som fulgte i Gjengangeren den 17. mars - håper det er god reklame for avisa.Les hele artikkelen!


side 4 av 23