Seniornett Horten - Horten Seniornett


Nyheter


God jul og godt nytt år!


Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/4/h/horten-seniornet/www/index.php on line 68

Postet 13.desember.2021, klokken 12:15. av bjørn jakobsen

Kjære medlemmer!

Styret i Seniornett Horten ønsker alle sine medlemmer en riktig god jul og et smittefritt 2022. Vi håper og lengter etter et helt vanlig år der vi kan klemme hverandre og gjøre det vi helst har lyst til. Da ser det ut som om det er mye opp til oss selv, men også litt flaks hører med. Seniornett i Horten har hele pandemien fulgt kommunens spilleregler og anbefalinger, men har likevel opprettholdt en virksomhet - litt på sparebluss - men likevel hjulpet til så godt reglene tillater det. Håper dere holder kontakten og ikke glemmer oss. Vi tror vi gjør en viktig jobb som frivillig organisasjon.

Kos dere i Jula og gå inn i det nye året med optimisme og litt glede.

Styret hilser til dere alle - God jul og Godt nytt år 2022!

Bjørn Jakobsen  styreleder

replica watches

perfectreplicashop.com

 

 

 


Les hele artikkelen!

Digihjelpen - et samarbeid med Horten bibliotek

Postet 13.desember.2021, klokken 11:45. av bjørn jakobsen

 Etter initiativ fra Horten kommune har Seniornett Horten innledet et spennende og interessant samarbeid.  Sammen med Horten bibliotek og -kommune skal vi forsøke å gi hjelp og støtte til alle som trenger det i Horten kommune. Vi trenger vel ikke å minne om at digitaliseringen av samfunnet går i et stadig raskere tempo og at stadig flere må søke hjelp for å løse de mest vanlige utfordringer i hverdagen. 

hellorolex.watch

Samarbeidet tar sikte på å utvide støtten som tilbys i dag. En annonse i Gjengangeren  viser at Biblioteket og Seniornett Horten til sammen har et variert og godt tilbud som  omfatter veiledning, kurs, teknisk bistand og temamøter. Vi setter ingen alders- eller andre krav til hjelpen. Som frivillig organisasjon er vi i Seniornett imidlertid avhengig av noen inntekter. Vi kan likevel love at prisene for våre tjenester, som i dag, skal ligge på et meget lavt nivå også for de som ikke ønsker å bli medlemmer av Seniornett Horten. Detaljene er ennå ikke ferdig diskutert. Vi vil holde dere løpende orientert om utviklingen . Her bildet av en 1/2-sides annonse i Gjengangeren som dere kanskje la merke til 2 ganger i desember.

Rolex Replica Watches

 

 


Les hele artikkelen!

Vi trenger nye veiledere

Postet 12.oktober.2021, klokken 21:05. av bjørn jakobsen

Vi har i dag sendt en forespørsel til alle våre medlemmer. I vår organisasjon er det en naturlig gjennomtrekk av både medlemmer og lærere. Meld deg hvis du synes du har anledning - vi trenger deg!

Brevet lyder:

Kjære medlem i Seniornett Horten!

Som vi har orientert deg om tidligere, er vi allerede igang igjen med undervisningen. Flere har nok merket at det i koronatiden er behov for litt påfyll. Koronatiden har også vist oss med all tydelighet at datamaskinen er et nyttig redskap og at samfunnet digitaliseres i stadig raskere tempo.

Vi trenger flere lærere, veiledere!

Vi vet at mange av våre medlemmer er dyktige og egner seg til en ekstra innsats. Som dere vet, gjennomfører vi kursene slik at hver elev har en lærer for seg i 4 uker med 2 timers undervisning hver uke.  Undervisningen blir dermed mer en samtale mellom lærer og elev.

Er du kanskje en av dem som naboen, slektninger og bekjente kommer til og spør om ulike praktiske dataproblemer, da er du den vi søker. Vi har en i vår midte som tar seg av tekniske utfordringer.

Vi har etter mange års innsats kommet i en situasjon der frafallet blant våre instruktører, av naturlige årsaker,  har blitt så relojes de imitacion stort at vi trenger sårt til litt påfyll. Vi har et trivelig miljø og hjelper alle "nye" igang den første tiden. Når du melder deg tar vi en lengre prat om det å veilede i Seniornett Horten. Vi lover også  å være sammen med deg de første timene.  Vi trenger deg!

Bjørn Jakobsen, styreleder

Best Replica Watches

best-replicas.com

 


Les hele artikkelen!

Undervisningen er i gang

Postet 22.september.2021, klokken 09:47. av bjørn jakobsen

Vi minner om at undervisningen er i gang. Påmeldingskjemaet har forslag til emner/kurs, men det er i stor grad opp til den enkelte å bestemme innholdet. 

Merk! En elev og en ( 1 ) lærer/instruktør åpner for stor fleksibilitet  - hvis man vil!!!

Jeg regner med at alle medlemmer har fått med seg at vi også har support og hjelp både med utstyret og faglig. Teknisk bistand kan dere også be om å få hjemme, med et lite tillegg av reisekostnader.

Hold dere friske ikke bare i kroppen, men minst like mye ved bruk av hodet!

Vennlig hilsen på vegne av styret

Bjørn Jakobsen, styrelederLes hele artikkelen!

God Påske

Postet 25.mars.2021, klokken 10:19. av bjørn jakobsen

God Påske! kan vi ønske hverandre uten restriksjoner!

 

Seniornett Horten holder stand - og håper dere alle gjør det samme. 

På vegne av styret

Bjørn Jakobsen, styreleder

www.rosebags.orgLes hele artikkelen!


side 5 av 29