Seniornett Horten - Horten Seniornett


Nyheter


Vi underviser også i vinter


Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/4/h/horten-seniornet/www/index.php on line 68

Postet 05.desember.2020, klokken 01:23. av

Seniornett Horten har tilpasset undervisningsrommet slik at det er mulig å tilfredsstille avstanden mellom lærer og elev: Best Replica Watches

 1. Vi har 2 store skjermer 27". Den ene kan kobles til elevens utstyr (lap-top, smarttelefon eller nettbrett) den andre er stasjonær og viser lærerens instruksjoner.
 2. Du er alene med lærer
 3. Det anbefales at det brukes munnbind når det er under 2 meter. Elev og lærer avtaler hvordan de best ivaretar de gjeldende regler. Avstand  under 1 m frarådes.

 

 

 Les hele artikkelen!

Kurs å velge mellom

Postet 04.desember.2020, klokken 19:04. av bjørn jakobsen

Her er noen av kursene du kan velge mellom

Husk: du kan alltid tilpasse innholdet i samarbeid med Instruktøren: Les hele artikkelen!

Gavebrev

Postet 02.desember.2020, klokken 22:37. av bjørn jakobsen

Hva med et gavebrev fra Seniornett Horten som julepresang i 2020

Ring 973 43 407 og bestill   Svarer det ikke? Vi ringer tilbake!

 


 

 
What do you want to do ?
New mail


Les hele artikkelen!

Support og hjelp - nytt tilbud til våre medlemmer

Postet 21.september.2020, klokken 12:36. av bjørn jakobsen

Medlemmer av Seniornett Horten!
Undervisning
Det er mye snakk om korona for tiden. Vi har også vært nødt til å tilpasse våre tilbud etter smittevernreglene som gjelder. Som dere har fått melding om tidligere gjennomfører vi alle kurs som tidligere, men nå er det bare en elev og en lærer pr. kurs. Det gjør det enklere å tilpasse undervisningen til den enkelte elevs behov. På kursene som nå går over 4 uker med 2 timers undervisning pr. uke, kan vi også hoppe litt mellom emnene. Viktig! Vi er allerede igang! , Hent skjema på senteret eller ring oss! 

Hjelp/ support!

Vi er nå del av et nytt fylke - "Vestfold-Telemark", etterspørselen sank og Spesialklassen på Horten videregående skole forsvant fra høsten 2020. Vi mistet derfor samarbeidet med elevene som vi har hat i mange år og som har vært populært blant våre medlemmer. Men vi har greidd å erstatte dette med følgende tiltak: 

 • Teknisk support: Når noe er feil med utstyret, 
 • ring 973 43 407.  Vi har egen kompetanse og forsøker å erstatte elevene etter beste evne.

Rammepris kr 250,-

 • + for ekstra deler
 • + for transportkostnader ved hjemmebesøk, henting og levering
  • Vi setter også opp nye maskiner og gjør dem klare for bruk i undervisningen til samme pris. 
  • Større jobber utenom dette avtales .
  • Merk! Alle inntekter går til driften av Seniornett Horten. Alle våre tillitsvalgte jobber gratis!  

Kontakt oss når du lurer på noe: cheap nike shoes

 • Ring 973 43 407!  Styret har blitt enig om å være tilgjengelig. Vi har en vakttelefon som er betjent hele tiden - ikke på natta - da sover vi!  Vår oppgave er da sammen med dere å hjelpe deg videre med kontakt til de rette personene. Snakk derfor gjerne med oss om dine utfordringer med telefonen, nettbrettet, laptopen eller den stasjonære PCen. I den første tiden fremover vil vi også være på "Senteret" hver onsdag fra kl. 12:00, Vi vil ikke være der til kl 14:00 men er å treffe en stund rundt kl 12:00. Ring gjerne og avtal tid hvis dette ikke passer. Hvis du sender en SMS til vår felles "hjelpenummer", ringer vi deg tilbake.

Vi håper, kjære medlem, at du vil føle at vi tar vare på deg og at vi også i fremtiden er istand til å samarbeide og tilpasse oss endringer i tiden. Det er en ting som garantert er evigvarende når det gjelder "data": 

Endringer og utfordringene vil ikke stoppe!

Ta godt vare på deg selv! 

Vennlig hilsen på vegne av styret i Seniornett Horten

Bjørn Jakobsen

 

 

What do you want to do ?

New mailCopyLes hele artikkelen!

Korona og Seniornett Horten

Postet 04.juni.2020, klokken 09:44. av bjørn jakobsen

Hei kjære medlemmer!

Det er en vanskelig tid for oss under korona-pandemien. Akkurat nå trenger vi å støtte alle de som vil eller kanskje må velge digitale medier for å holde kontakten med familien og venner. Har du problemer kan du ta kontakt med oss slik at vi sammen prøver å finne en løsning. Vi har dyktige medarbeidere som gjerne stiller opp.nødvendigeen god del forsiktighetsregler. Mange av oss som bruker senteret er jo i risikogruppen og må ta ekstra forholdsregler. Men, det er lys i tunnelen kjøre venner. 

Seniornett vil åpne for undervisning så snart situasjonen tillater det. Noen av dere har jo begynt på et kurs, men måtte avbryte. Selvsagt fortsetter vi der vi slapp, hvis dere vil tar vi en ekstra time med repetisjon.

Våre temamøter ligger litt lengre fram i tid. De 2 siste, velferdsteknologi og slekstforskning håper vi å ta igjen til høsten. Har du spesielle ønsker, kontakt oss, den nye situasjonen har sikkert skapt nye behov hos mange av dere.  Replica Watches

Hold motet oppe - det kommer bedre tider! 

Senornett Horten kommer på banen med en gang forholdene tillater det.

Med de beste hilsener til dere alle

Bjørn Jakobsen, styreleder

 


Les hele artikkelen!


side 5 av 27