Seniornett Horten - Horten Seniornett


Nyheter


Stemmestyrte høytalere


Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/4/h/horten-seniornet/www/index.php on line 68

Postet 31.oktober.2018, klokken 11:07. av bjørn jakobsen

Leder i Seniornett Horten, Bjørn Jakobsen ønsket alle velkommen.

Presenterte kveldens tema og Arvid fra El-kjøp som skulle vise og demonstrere siste nytt i stemmestyrt høyttaler med norsk tale, fra Google.

Den lille lydstyrte enheten kobles til internett (Wifi) som de fleste har i dag. Panerai Replica Watches

Vi kjenner ikke til så mange av disse løsningene her hos oss men for eks i England er det ganske vanlig med lydstyrte enheter hvor man stiller spørsmål og får svar. For uten Google levereres det produkter fra Amazon Alexa, Sonos og Bixby bare for å nevne noen flere. Det «systemet» som kan samarbeide med You Tube, netflix, Spotify eller Hue (trådløs lysbryter) blir vinnere på markedet. At det finnes på markedet er en ting men folk må se nytten av dette og at det kan hjelpe til en enklere hverdag for mange.  Det å skrive eller sende melding kan for mange være vanskelig og da kan en lydstyrt høyttaler gjøre hverdagen enklere.  Det ble en morsom demonstrasjon av den  stemmestyrte høytaleren  som svarte villig vekk på spørsmål. Spørsmålene sendes til en database der det letes fram til rett svar forhåpentligvis. Jammen kunne den en del vitser oss. Det var riktig mange som hadde spørsmål til temaet så interessen var det ikke noe å si på.

Vi avsluttet kvelden med kaffe og kake. 

Horten, 23 oktober

Marit Pettersvold, referent

Seniornett Horten

king-watches.cn

 


Les hele artikkelen!

Postet 30.september.2018, klokken 10:45. av bjørn jakobsenLes hele artikkelen!

Temamøter høsten 2018

Postet 05.september.2018, klokken 20:14. av bjørn jakobsen

Som det fregår av kolonnen til høyre, starter temamøtene den 20. september.

-   20. september AMK-sentralen orienterer om sin virksomhet

-   18. oktober: Nytt  i utviklinen av det som blir kalt lydassistenter ved Arvid fra Elkjøp i Horten

-   15. november: Leder av hjemmetjenesten replicas de relojes i Horten, Kjersti Nordheim forteller bl.a. om elektronisk utstyr i hjemmetjenesten

Merk dere datoene!  

breitling replica

 


Les hele artikkelen!

En God Sommer!

Postet 17.juni.2018, klokken 10:59. av bjørn jakobsen

Mange husker tilbake på en sommer fylt av sol og glede. Det startet flott i år med flere uker med den varmen vi lenge har håpet på. Sommeren er ikke over ennå!

Seniornett Horten ønsker alle våre medlemmer og gode samarbeidspartnere en riktig god fortsettelse på sommer, ferie og alt det som skal til for å opparbeide overskuddet til å møte høsten og vinteren.

Seniornett Horten tar en pause i hele juli og langt ut i august. Vi starter med onsdagenes veiledning den 29.08. Den første runden med kurs starter i uken 03. - 07. september. Ha en riktig god sommer alle sammen. Swiss Replica Watches

Hjertelig hilsen styret

cosplay costumes

 

 


Les hele artikkelen!

Dating på nett og deling av bilder

Postet 23.april.2018, klokken 13:06. av bjørn jakobsen

"Her er Hortens eldre på kurs for å finne kjærligheten på nett" var Gjengangerens overskrift på Seniornett Hortens åpne temamøte om "nettdating".  Ja, det er som sjornalist  Trude Brænne Larssen  riktig bemerket: "Hvem sa at man slutter å være interessert i kjærlighet, når man er blitt pensjonist? I alle fall ikke Seniornett Horten."  Her er avisas reportasje fra møtet den 19. april 2018:

Gjengangerens reportasje

IWC PORTUGUESE VINTAGE

 

 

 


Les hele artikkelen!


side 9 av 28