Seniornett Horten - Horten SeniornettAkkurat det jeg har bruk for…..
Ja, slik lød teama tittelen på Seniornett Horten Eldresenters, månedlige åpne medlemsmøte. Denne gangen var det en super-enkel datamaskin som var hovedattraksjonen for de 31 fremmøtte. Klubbens leder Bjørn Jakobsen ønsket velkommen og fortalte samtidig at kurstilbudet er like rikholdig, med basis undervisning i grunnkurs på forskjellige stadier, billedbehandling osv. Ny  kurskatalog for 2013 vil foreligge om ikke så lenge.

Noen justeringer vil det bli og vi håper også å ha klart et kurstilbud på nettbrett – årets store julegave slager? Kanskje har vi også noe på smarttelefoner?

De 14 instruktørene er stadig vekk klare med sin gratis jobbing; men vi trenger flere.

«duka PC» («du kan») Datamaskinen du kan bruke. En seniorvennlig PC, ble presentert av medarbeidere i firmaet duka PC, ved Alf S. Aronsen og Heidi Haugebo. En interessert tilhørerskare - de fleste med erfaring  fra klubbens egen kurs, lyttet til infoen om en ganske automatiser datamaskinen,  utstyrt med de «nødvendige» programmene. Den kommer i to utgaver, pluss nettbrett. Mye er gjort enklere og alt er på norsk og uten tekniske hindre. Du kan abonnere på serviceprogram og har tilgang til fri telefonhjelp.

«duka PC» er bygget på Windows plattformen og kan ved et tastetrykk brukes som en helt alminnelig datamaskin.

Helt til slutt: Ta en titt på klubbens hjemmeside, som stadig vekk blir bedre og med relevant info.

AEK - sekretær